Om

Det er en blogg om mange forskjellige temaer, og jeg håper du liker å lese den. Jeg vil prøve å oppdatere den med det jeg finner interessant, selv om enkelte emner ser ut til å bli diskutert oftere enn andre.

Som innholdsskaper streber jeg etter å informere og hjelpe folk til å tenke gjennom ulike emner. I tillegg ville det vært flott om du kunne få litt hjelp hvis du trenger det.

Siden jeg startet det i 2022, håper jeg det vil fortsette en stund. Det er min intensjon å skrive om en rekke emner, og denne nettsiden vil reflektere mine interesser. Noen ganger undersøker jeg visse emner i dybden, og noen ganger skriver jeg bare for moro skyld. Jeg vil sette pris på om du kan komme med noe som er verdt å lese.

Ikke nøl med å kontakte meg hvis du har spørsmål eller kommentarer til skriftene.
Denne bloggen er noe jeg nylig har startet og jeg har tenkt å holde på lenge. Det er noe jeg har prøvd før og ikke fortsatte. Denne gangen har jeg tenkt å fortsette å skrive lenger.

For å stille spørsmål, ikke nøl med å kontakte meg.

Merete Hansen – en venn


For å starte din egen blogg kan du besøke Matchwork hvor du enkelt kan gjøre det. Sjekk ut nettsiden deres for å finne ut hvordan du kan lage din egen blogg.