Den beste måten for maurkontroll – Sukkermaur er veldig irriterene og kan også være innpåslitne. Jeg har ofte vært sinna, og her vil jeg fortelle om noe som har hjulpet meg.

Maur er imponerende skapninger fordi de oppnår fantastiske bragder som en gruppe. Men hvis du noen gang har fått dem til å invadere rommet ditt, er de ikke annet enn en irritasjon. En kjøkkenmaurangrep om morgenen og maur overalt er veldig nervepirrende. De kan gå inn i et hjem gjennom den minste sprekk og sette opp forsyningskjeder og telekommunikasjonslinjer tilbake til kolonien.

For å kontrollere maur må du identifisere hvordan og hvor de kommer inn i rommet ditt. Spor maurstiene tilbake til der de kommer inn i hjemmet.I hjemmet finner du sporet av maur som går fra et sted til et annet. Det er en mulighet for at det kommer fra under vasken. Dette kan være forårsaket av en sprekk i baksiden av flisene. En vinduskarm som ikke tetter helt kan forårsake dette. På samme måte er det like mange måter å komme inn i et hjem på som det er maur i verden, fortsett å gå tilbake på sporet deres for å finne hvor de går inn.


Mer om jordmaur Etter at du har bestemt inngangspunktet inne, må du finne ut hvor det er utenfor. Her er fangsten: den utvendige inngangen kan være langt fra den indre inngangen . eller de kan være en og samme.

Hvis de kommer fra under en vinduskarm, vil de indre og ytre punktene være de samme. Lett. Når det gjelder murhus kan de ha gått gjennom fugemassen mellom mursteinene og sidesporet for å finne den innvendige velkomstmatten etter å ha gått inn gjennom et hull i fugemassen. Perfekte steder er hvor elektrisk og rørleggerarbeid kommer inn og ut av huset.

Finn det ytre inngangspunktet ved å se på ytterveggen i rommet der du fant dem inni.

Du må starte behandlingen når du har funnet inngangspunktene!

Spray disse inngangene rikelig både inne og ute. Maurene som er tilstede over disse punktene bør kontrolleres, så vel som at FREMTIDIGE maur kommer inn ved å spraye til venstre og høyre, opp og ned og side til side. Sørg for å spraye disse områdene hver dag i tre dager (en annen grunn til å bruke trygge, naturlige produkter da du vil ha kontakt med dem i flere dager), og du vil garantert se en stor forskjell.

Et omfattende angrep kan trenge flere påføringer over en uke.

Dette betyr at disse maurene vil være på utkikk etter nye inngangspunkter. Vær oppmerksom på nye maurstier i løpet av de første ukene. Hver gang du ser en indikasjon på at maur eksisterer, sikre inngangene og gjenta trinnene ovenfor. Flere tips kan du få på https://skadedyrhjelp.no.